Piece meal: Elevating the dining experience

07.06.2011 Tokyo : Industrial : Flexible

Tokyo – Japanese architects Sinato have designed the interior for a new organic restaurant.

The +green restaurant is in an open space on the ground floor of a three-storey apartment building. The architects made full use of the height of the space by creating separate elevated areas and partitions.

On the ground level, warm brickwork divides the space into intimate dining rooms, while a wooden staircase leads guests up to an elevated area. A sweeping curved partition frames the upper section of the restaurant, connecting each of the areas and framing the space.

This is a good example of how architects and designers seek clever, Flexthetic solutions when space is restricted.

Plus Green restaurant by Sinato, Japan Plus Green restaurant by Sinato, Japan
Plus Green restaurant by Sinato, Japan Plus Green restaurant by Sinato, Japan
Plus Green restaurant by Sinato, Japan Plus Green restaurant by Sinato, Japan
Plus Green restaurant by Sinato, Japan Plus Green restaurant by Sinato, Japan
You have 2 free News articles remaining. Sign up to LS:N Global to get unlimited access to all articles.
Discover Our Memberships Sign in

What do we use cookies for?

We use cookies to enable the use of our platform’s paid features and to analyse our traffic. No personal data, including your IP address, is stored and we do not sell data to third parties.

Learn more