Village people: Hair salon is housed in style

14 : 08 : 2012 Design : Conviviality Culture : Hair

Seoul – Design studio Bang By Min has applied a shop-in-shop concept to its new Miega hair salon in Seoul.

Drawing inspiration from the layout and design of rural villages, the designers placed a series of modular units in a 124-square metre space. Each unit is shaped like a small house and contains equipment for cutting, washing and styling hair.

When customers are not having their hair done, they can relax and find solace in the indoor garden areas.

Miega can also be used as a convivial space for events or exhibitions. For more examples of brands creating social experiences offline, Read our Conviviality Culture macrotrend.

You have 1 free News articles remaining. Sign up to one of our membership packages from just £100 a month.
View Subscription Offers Sign in

What do we use cookies for?

We use cookies to enable the use of our platform’s paid features and to analyse our traffic. No personal data, including your IP address, is stored and we do not sell data to third parties.

Learn more